- Halloween
- Julartiklar
- Alla festartiklar
- Alla högtider
- Baby Shower
- Bakning
- Ballonger
- Bröllop
- Kalas
- Lek
- Maileg
- Temafest
- Färgteman
- Printables
- Kampanjprodukter
- Nyheter
- Alla produkter
- Varumärken
Ferrero Rocher cupcakes
Ferrero Rocher cupcakes
Ett recept från My kitchen stories.
Muffinsformarna hittar ni hos oss här.
Ingredienser (kladdkakemuffins):
125 gram smör
2 ägg
3 dl brunt farinsocker strö
2,5 dl vetemjöl
5 msk kakao
1 msk vaniljsocker
1 krm bakpulver
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smält smöret och låt svalna medan du förbereder resterande ingredienser enligt nästa steg.
3. Vispa ägg och farinsocker poröst.
4. Blanda de torra ingredienserna och vänd försiktigt ned dem i äggsmeten.
5. Häll i det smälta smöret och blanda väl.
6. Placera muffinsformarna i en cupcake plåt och fyll med smet nästan hela vägen upp till kanten.
7. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter. Låt svalna helt innan du har på frosting.
Ingredienser (frosting ? chokladsmörkräm):
2 äggvitor från stora ägg
1 dl strösocker
225 g smör
150 g mörk choklad
krossade hasselnötter och Ferrero Rocher för dekoration.
Gör såhär:
1. Hacka den mörka chokladen grovt och smält i micro eller över vattenbad. Låt svalna medan du gör resterande steg i receptet.
2. Vispa äggvitorna till styva toppar i en värmetålig skål.
3. Tillsätt strösocker och fortsätt vispa över en kastrull med kokande vatten tills sockerkristallerna smält. Var försiktig så det inte kommer in vatten i skålen.
4. Ta bort skålen från värmen och fortsätt vispa tills undersidan av skålen svalnat.
5. Tillsätt lite smör i taget under fortsatt vispning tills du får en fluffig smet.
6. Tillsätt den smälta chokladen och vispa tills du får en fluffig smet igen med bra konsistens för att spritsa.
7. Spritsa cupcaksen med smörkrämen och dekorera med krossade hasselnötter och Ferrero Rocher.
- Låga priser & stort utbud
- Fri frakt över 499 kr
- Ingen fakturaavgift
- 14 dagars öppet köp
- Trevlig kundservice
- E-post: order@myperfectday.se