- Halloween
- Julartiklar
- Alla festartiklar
- Alla högtider
- Baby Shower
- Bakning
- Ballonger
- Bröllop
- Kalas
- Lek
- Maileg
- Temafest
- Färgteman
- Printables
- Kampanjprodukter
- Nyheter
- Alla produkter
- Varumärken
Kladdkakeklubbor med nötkross
Kladdkakeklubbor med nötkross
Ett recept framtaget i samarbete med Camilla Hamid
Ingredienser:
100 g smör
1,5 dl strösocker
1 dl brunt farinsocker strö
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
1,5 dl vetemjöl
0,5 dl kakao
1 nypa salt
300 g mör choklad
2 tsk neutral olja
75 g hasselnötskross
Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader (över- och undervärme).
Smält smöret i en kastrull och blanda ihop det med resten av ingredienserna (förutom choklad, olja och hasselnötskross).
Fyll dina silikonformar med smet, tryck in en glasspinne i varje form och se till att du fortfarande har smet i hela formen.
Grädda kladdkakorna i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
Låt kladdkakorna svalna helt och hållet innan du låter dem stå o frysen i minst 2h.
Grovhacka chokladen och smält den över ett vattenbad.
Tillsätt oljan, rör om och låt svalna.
Häll upp den smälta chokladen i ett högt glas och doppa varje kladdkakeklubba i den.
Dekorera med hasselnötskross eller annat gottis precis innan chokladen är påväg att börja stelna.
Förvara i kylskåpet eller servera direkt.
TIPS! Använd vår glassform i silikon - HÄR.
- Låga priser & stort utbud
- Fri frakt över 499 kr
- Ingen fakturaavgift
- 14 dagars öppet köp
- Trevlig kundservice
- E-post: order@myperfectday.se