- Halloween
- Julartiklar
- Alla festartiklar
- Alla högtider
- Baby Shower
- Bakning
- Ballonger
- Bröllop
- Kalas
- Lek
- Maileg
- Temafest
- Färgteman
- Printables
- Kampanjprodukter
- Nyheter
- Alla produkter
- Varumärken
Recept för att baka tårtbotten
Tårtbotten - Lika delar
Hög, saftig och god tårtbotten
Det hela går ut på att du använder 3 likadana glas som mått, utgå från äggen i ena glaset. Häll sedan socker i det andra glaset och vetemjöl&potatismjöl i tredje glaset (hälften av varje) - tillsätt sist bakpulver!
I en rund springform på 24cm (standard) kan du utgå från följande:
5 ägg
2,5tsk bakpulver
1. Vispa ägg och socker vitt och fluffigt
2. Sikta och vänd sedan ned mjölet.
3. Häll upp i en mjölad springform och grädda i nedre delen av ugnen ca. 45 min på 175 grader.
4. Låt stå en kort stund under bakduk.
5. Vänd sedan formen upp och ned och låt botten svalna åt det hållet.
6. Lägg ned i fryspåse och förvara i frysen - Botten är enklade att dela när den är kall.
För ett utgångsläge med 8 ägg blir 3tsk bakpulver bra.
Vi har flera olika springformar här.
- Låga priser & stort utbud
- Fri frakt över 499 kr
- Ingen fakturaavgift
- 14 dagars öppet köp
- Trevlig kundservice
- E-post: order@myperfectday.se